Zaalverhuur bij De Roskam

 

Ben je op zoek naar mogelijkheden voor zaalverhuur in Houten? Dan ben je bij De Roskam ook aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een vergaderlocatie of een feestlocatie, wij hebben uitgebreide mogelijkheden. Op de begane grond, op de eerste verdieping en op de authentieke zolder vind je onze inspirerende zalen. Sfeervolle ruimtes voor een feest, maar ook een meer zakelijke ruimte voor meetings.

Voor kortdurende of langere evenementen

 

Onze ruimtes zijn niet alleen geschikt voor een kortdurend evenement, maar wij bieden ook zaalverhuur voor langere perioden of regelmatig terugkerende evenementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een week lang een ‘pop-up’ modewinkel? Of iedere zaterdag een sfeervolle jazzclub? Een maandelijkse art-filmavond? De mogelijkheden zijn eindeloos en alles is bespreekbaar.

Ideale vergaderlocatie

 

Wij hebben een speciale ruimte ingericht die ideaal is voor zakelijke meetings. Volledig geoutilleerd met moderne apparatuur. Onze vergaderlocatie in Houten is ook ideaal voor een heisessie: een rustige locatie en toch dichtbij de stad.

Een sfeervolle feestlocatie

 

Of je nu een verjaardag of jubileum wilt vieren, De Roskam is een sfeervolle feestlocatie voor alle soorten evenementen. Bovendien zijn onze zalen ook zeer geschikt als trouwlocatie, met onze authentieke trouwzolder die zeer geschikt is voor trouwceremonies.

Meer informatie?

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor zaalverhuur bij De Roskam?
Maak gerust een afspraak als je een inspirerend idee hebt en kom langs om de sfeer te proeven. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in of neem telefonisch contact op door te bellen naar +31 30 208 0948.

Plein 25 3991 DL Houten

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.