Trouwen bij De Roskam

 

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een trouwlocatie omgeving Utrecht? Dan zit je bij De Roskam zeker goed. Je vindt onze trouwlocatie in hartje Houten, aan ’t Plein. We hebben niet alleen een sfeervol restaurant en een groot terras, maar ook diverse inspirerende zalen, waaronder een authentieke zolder die ideaal is voor trouwceremonies.

Een sfeervolle trouwlocatie

 

De Roskam is een authentieke, sfeervolle trouwlocatie met een centrale ligging en voldoende parkeergelegenheid. Ons pand bestaat uit verschillende zalen die ideaal zijn voor het trouwfeest, maar ook een bierlokaal en een eigen brouwerij. En als het lekker weer is kun je natuurlijk ook terecht op ons ruime terras.

Een authentieke trouwzolder

 

Wat De Roskam onder andere zo uniek maakt als trouwlocatie is onze authentieke trouwzolder. Een sfeervolle ruimte die ideaal is om elkaar het jawoord te geven. Wanneer je onze trouwzolder eenmaal gezien hebt, zul je dit meteen begrijpen.

Culinaire mogelijkheden

 

Ook op culinair gebied kom je niets tekort tijden jouw grote dag bij De Roskam. Of het nu gaat om hapjes bij het trouwfeest of een uitgebreid diner, wij zullen alles tot in de puntjes verzorgen. De hapjes en gerechten zijn van uitstekende kwaliteit en worden bereid met verse, lokale producten.

Jouw trouwdag vul je zelf in

 

Van de trouwceremonie tot het diner en het trouwfeest: je kunt het als je wilt allemaal op dezelfde locatie laten plaatsvinden. Jouw trouwdag vul je helemaal naar eigen wensen in, alles is bespreekbaar. Wij helpen je uiteraard graag bij het samenstellen van deze bijzondere dag.

Meer informatie?

 

Wil je meer weten over trouwen bij De Roskam?
Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. En kom gerust eens een kijkje nemen bij onze trouwlocatie in Houten.

Ga jij trouwen en kun je wel wat extra tips & tricks gebruiken? Check dan vooral even onze blogs

Offerte aanvragen

 

Je kunt nu vrijblijvend jouw eigen offerte én dagindeling maken bij De Roskam Houten voor jullie eigen bruiloft! Kies de gewenste datum maar ook de diverse hapjes-, drankjes-, diner-  mogelijkheden die wij te bieden hebben. Daarna kan er een afspraak worden gemaakt om samen met onze event managers de bruiloft tot in detail te bespreken. Zo komt jullie bruiloft pas echt tot leven!

Registreren De Roskam:

Inlogformulier De Roskam:
Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten
Plein 25 3991 DL Houten

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.