Geniet van een heerlijke lunch

 

Ben je op zoek naar een plek om heerlijk te lunchen in Houten? Kijk dan zeker even bij De Roskam. In onze sfeervolle lunchroom of op ons grote terras ben je welkom voor een lunch bereid met verse lokale producten. Maar ook als je zin hebt in een lekker kopje koffie met gebak ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt ons in hartje Houten, lekker rustig, naast de grote stad! Met voldoende parkeergelegenheid.

Onze lunchgerechten

 

In onze lunchroom en op het terras serveren wij kwalitatief hoogwaardige gerechten. Bekijk onze menukaart om een indruk te krijgen van de mogelijkheden voor een lunch. Van soep tot kroketten of een salade met breekbrood, wij bieden een gevarieerde keuze aan lunchgerechten zodat er altijd wel wat voor je bij zit. Natuurlijk houdt onze chef-kok altijd rekening met eventuele allergieën of dieetwensen.

Lunchen of dineren

 

Je kunt niet alleen bij ons lunchen, maar ‘s avonds kun je in ons sfeervolle restaurant ook terecht voor een heerlijk diner. Kies voor een driegangenmenu of bestel losse gerechten à la carte: het kan allemaal. Alle gerechten worden met net zoveel zorg bereid met verse, lokale producten.

Reserveren?

 

Wil je komen lunchen bij De Roskam en wil je graag reserveren? Maak dan gebruik van de button hieronder of bel naar +31 30 208 0948. We zijn op maandag tot en met zaterdag geopend van 09.00 uur tot 01.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 00.00 uur.

Plein 25 3991 DL Houten

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.