Bijzonder dineren bij restaurant De Roskam

 

Restaurant De Roskam in Houten is een sfeervol restaurant waar je bijzonder kunt dineren. Je vindt ons in hartje Houten, met voldoende parkeergelegenheid. We ontvangen je graag in ons restaurant voor een diner met verse lokale producten. Lekker uit eten met kwalitatief hoogstaande gerechten die met veel zorg bereid zijn. En is het lekker weer? Dan kun je ook uit eten op ons grote terras.

Uit eten bij De Roskam: de menukaart

 

Wij hebben een gevarieerde menukaart met voor ieder wat wils. Stel je eigen driegangenmenu samen of eet à la carte: het kan allebei. Kies uit onze heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. En natuurlijk houden wij altijd rekening met eventuele allergieën of dieetwensen. Informeer ook gerust naar de mogelijkheden als je wilt dineren met een groep van meer dan 10 personen.

Lunchen of dineren

 

In ons restaurant kun je niet alleen bijzonder dineren, maar ook lunchen. Van soep tot kroketten of een heerlijke salade met breekbrood, je vindt het allemaal op onze gevarieerde lunchkaart. Alle gerechten zijn met net zoveel zorg bereid. Bekijk gerust de mogelijkheden voor een lunch.

Reserveren?

 

Wil je komen dineren in ons restaurant en wil je zeker zijn van een plekje? ? Maak dan gebruik van de button hieronder of bel naar +31 30 208 0948. We zijn op maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 09.00 uur en op zondag vanaf 11.00 uur. We heten je graag welkom bij Restaurant De Roskam!

Plein 25 3991 DL Houten

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.