De brouwerij

 

De vroegere brouwerij van De Roskam in Houten is terug! Daar waar vroeger een kleine bierbrouwerij in het pand van de Roskam gevestigd was, is deze weer in ere hersteld. Samen met een gepassioneerde brouwmeester brouwen we hier ons eigen bier.

De heerlijkste bieren

 

In onze brouwerij in hartje Houten brouwen we de heerlijkste bieren. Zo hebben we hier onder andere een Saison en een Marzen bier gebrouwen. Kom ook kijken welke bieren wij momenteel aan het brouwen zijn in onze bierbrouwerij. We nemen je graag mee voor een rondleiding.

Bezoek ook ons bierlokaal

 

En natuurlijk bieden we ook volop de gelegenheid om ons eigen bier te proeven. Dit kan in ons Bierlokaal. Hier kun je naast onze eigen gebrouwen bieren ook bier uit andere kleine lokale brouwerijen en de bekendere namen proeven. In totaal kun je kiezen uit maar liefst 100 biersoorten! En probeer ook eens de bijpassende huisgemaakte gerechtjes. Wij verrassen je met onverwachte bier- en spijscombinaties.

Hapje eten?

 

Ook dat is mogelijk in ons restaurant of op het terras. Wij hebben een gevarieerde menukaart met voor ieder wat wils. Alle gerechten worden bereid met verse, lokale producten en we houden altijd rekening met eventuele allergieën of dieetwensen. Bekijk de mogelijkheden om te dineren en reserveer om zeker te zijn van een plekje.

Plein 25 3991 DL Houten

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.