Kom bier drinken in ons bierlokaal!

 

Ben je een liefhebber van speciaalbier? Dan kun je in ons Bierlokaal je hart ophalen. Hier kun je namelijk kiezen uit maar liefst 100 biersoorten. We schenken zowel bieren van kleine lokale brouwerijen als de bekendere namen. En natuurlijk ons eigen gebrouwen bier uit de brouwerij. De biersommelier kan je in ons Bierlokaal alles vertellen over de bieren die we in ons aanbod hebben.

Bierlokaal in hartje Houten

 

Kom bier drinken in een sfeervolle setting. Ons Bierlokaal bevindt zich in hartje Houten, waar voldoende parkeergelegenheid is. Het Bierlokaal grenst aan het restaurant, dus je kunt ook eerst borrelen en daarna eten in het restaurant: een uitstekend avondvullend programma. Zoek je een leuke locatie om je verjaardag te vieren? Dan kunnen we een bezoek aan ons Bierlokaal ook zeker aanraden. Informeer naar de mogelijkheden.

Verrassende bier- en spijscombinaties

 

Als je dan toch in ons Bierlokaal bent om speciaalbier te drinken, probeer dan eens de bijpassende huisgemaakte gerechtjes. Deze vormen in combinatie met het door jou gekozen biertje een unieke smaaksensatie. Laat je verrassen door de onverwachte en verrassende bier- en spijscombinaties. De gerechtjes worden met zorg bereid van lokale producten.

Uitgebreider dineren

 

Wil je uitgebreider tafelen met je gezelschap? Neem dan plaats in ons restaurant of op ons terras. Wij hebben een gevarieerde menukaart met voor ieder wat wils. Stel je eigen driegangenmenu samen of eet à la carte. Sluit een middagje bier drinken af met een heerlijk diner, of ga daarna weer verder met borrelen!

Plein 25 3991 DL Houten

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.